Merken

PowerProbe producten zijn revolutionaire circuit testers. Elke PowerProbe wordt op kwaliteit getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normeringen van kwaliteit en betrouwbaarheid, voordat deze de fabriek verlaat.


BOXO is de nieuwe naam voor kwaliteitsgereedschap voor de professionele gebruiker in de automotive sector en de industriële markt.

GoJak is ontwikkeld om auto’s in werkplaatsen, showrooms en carrosseriewerkplaatsen gemakkelijk te kunnen verplaatsen, maar is ook van onschatbare waarde op parkeerplaatsen en voor veel noodhulpdiensten.

De Power-Start starthulp wordt gefabriceerd in Engeland en is specifiek ontworpen voor de professionele gebruiker. Het complete pakket is bedoeld voor het starten van nagenoeg alle auto-, scheepvaart- en treinmotoren van 12V en 24V.

RakJak is de perfecte luchtkrik voor chassisrichtbanken en uitlijnapparatuur, voor noodhulpdiensten en voor gebruik in (carrosserie) werkplaatsen.

Tyre Seals is speciaal ontwikkeld om een lek in een band te repareren terwijl de band om de velg blijft. Een reparatie met koorden of met een paddestoel type plug is uitstekend geschikt voor het repareren van banden van personen auto's als zowel commerciele voertuigen.

Dit vernuftig stuk gereedschap, dat door perslucht wordt bediend, opent moeiteloos en gelijkmatig de flexibele ashoes, waardoor een ongecompliceerde plaatsing op de as mogelijk is zonder het gebruik van smeermiddel en het gezwoeg bij de ouderwetse methode!

Powerhand is één van Serenco’s eigen A-merken van onder andere accugereedschap, verlichting & speciaal gereedschap voor de internationale markt.

Het beslissende verschil
Een bout of moer heeft hoeken en vlakke kanten. In tegenstelling tot de vlakke kant zijn de hoeken kwetsbaar en geven zij een sleutel geen goede houvast.

productzoeker

SERENCO

  • serious tools
  • serious results
Maarssenbroeksedijk 39
3542 DM Utrecht
t + 31 (0) 30 2415011
f + 31 (0) 30 2415046
sales@serenco.nl
Serenco maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in ons privacy statement.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.