BOXO is de nieuwe naam voor kwaliteitsgereedschap voor de professionele gebruiker in de automotive sector en de industriƫle markt.

 

BOXO sponsering auto

Een merk dat steunt op meer dan 35 jaar ervaring in het maken van kwalitatief hoogwaardige gereedschappen en opbergsystemen. Met een sterke focus op research, design, duurzaamheid en kwaliteitscontrole met realistische praktijktest om aan de eisen van onze klanten te kunnen voldoen. De BOXO-ontwerpers hebben een compleet programma ontwikkeld voor alle dagelijks voorkomende werkzaamheden in de werkplaats.

 

boxo-carDe kern van het programma bestaat uit doppen, sleutels, schroevendraaiers en tangen. Er zijn vele soorten sets verkrijgbaar in de bekende kunststof en metalen koffers of in de modernere voorgevormde zachtschuim inlays. Deze zachtschuim inlays zijn de ideale oplossing om uw gereedschap op overzichtelijke wijze op te bergen, het kwijtraken te beperken en zo tijd en geld te besparen.

Dit jaar is BOXO gestart met de productie van specifieke autotechnische gereedschappen om op die manier een nog completer pakket aan de professionele gebruiker te kunnen aanbieden.
Daarnaast blijft BOXO onverminderd bezig om haar producten en service nog verder te verbeteren.

Alle BOXO-producten voldoen aan de geldende ISO-, DIN- en andere internationale normen. BOXO biedt kant-en-klare oplossingen in de vorm van professionele opbergsystemen met een ruime keuze aan gereedschapssets, variƫrend van het "basic" tot het "executive" pakket. BOXO-gereedschap is het ideale gereedschap voor dagelijks gebruik. BOXO de juiste keuze voor de professionele gebruiker.

BOXO alle producten

BOXO artikelen
Klik hier voor alle BOXO artikelen

 

 

Boxo configurator

BOXO configurator
Stel uw eigen gereedschapswagen samen, speciaal afgestemd op uw dagelijkse werkzaamheden. Zie www.boxo-tools.nl.
BOXO OSM configurator

BOXO OSM wand configurator
Stel uw eigen OSM wand samen, speciaal afgestemd op uw dagelijkse werkzaamheden. Zie www.boxo.tools.

 

raceauto BOXO

productzoeker

SERENCO

  • serious tools
  • serious results
Maarssenbroeksedijk 39
3542 DM Utrecht
t + 31 (0) 30 2415011
f + 31 (0) 30 2415046
sales@serenco.nl
Serenco maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in ons privacy statement.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.