Serenco Nederland BV lanceert het BOXO Superstore-concept!

14-01-2016

KesterenNa een succesvolle pilot van 3 maanden bij Automaterialen Kesteren is besloten dit concept landelijk uit te rollen. 


Het BOXO Superstore-concept is een “shop-in-shop” concept voor grossiers in automaterialen en gereedschappen of technische groothandels. Of het nu gaat om handgereedschap, auto-speciaal-gereedschap, gereedschapswagens of OSM gereedschapswanden, alles is aanwezig in een BOXO Superstore.

Met de reeds bestaande unieke BOXO gereedschap-configurator (www.boxo-tools.nl) kan de potentiële klant zijn eigen gereedschapswagen met inhoud samenstellen en nu dus ook bij een BOXO Superstore bekijken en eventueel direct kopen. Een grossier kan zich op deze manier onderscheiden en een grote regio bedienen met BOXO gereedschap.

Het is de bedoeling om een landelijk dekkend netwerk van BOXO Superstores in Nederland op te zetten. Momenteel worden er al diverse gesprekken gevoerd met grossiers.

Wilt u meer weten over dit concept en de mogelijkheden, neem dan contact op met Sjef van Belkom, sjef@serenco.nl of via +31(0)6 238 222 77.

productzoeker

SERENCO

  • serious tools
  • serious results
Maarssenbroeksedijk 39
3542 DM Utrecht
t + 31 (0) 30 2415011
f + 31 (0) 30 2415046
sales@serenco.nl
Serenco maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in ons privacy statement.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.