Over ons

Serenco Nederland is opgericht in 1986 door Rob Serruijs, die in juni 2018 het stokje heeft overgedragen aan Remco Geirnaert. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een erkende importeur en leverancier van (speciaal-)gereedschap en equipment voor de industrie en de autobranche.

Door onze deskundigheid en goed naar onze klanten te luisteren, ontwikkelen wij en zorgen wij voor een aanbod van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten voor de professionele gebruiker. Hiermee spelen wij in op een constant veranderende markt, waarbij steeds hogere eisen worden gesteld.

Verschillende autofabrikanten erkennen onze producten en adviseren hun dealers om deze in hun werkplaats en showroom te gebruiken. Ons assortiment bestaat onder andere uit de merken BOXO, Powerhand, Power-Start, Gojak, Rakjak, Bootgun en Metrinch.

Wij leveren onze producten aan klanten verspreid over 46 landen wereldwijd vanuit onze 1600 m2 grote logistieke afdeling. Hierdoor garanderen wij korte levertijden. Vanzelfsprekend staan wij garant voor een goede service, onder andere door onze eigen reparatieafdeling en handige online hulpmiddelen.